Våra tjänster

Ny arbetsmiljö utan arbete

Flytta in i nytt kontor eller flytta ut från ett gammalt. Rita om, förstora, förminska, möblera och måla om – vi tar hand om allt.
Slipp logistiken och all den tidskrävande koordineringen med hantverkare, fastighetsförvaltare och leverantörer.

Flyttprojektledning

Att hålla ihop ett flyttprojekt eller ett ombyggnadsprojekt är omfattande och mångfacetterat. Låt oss ta hand om hela processen.

Budget och tidsplan

Två av de största stressmomenten i alla projekt. Vi är erfarna och kunniga inom vårt område och kan därför på förhand hjälpa er att skapa en budget och tidsplan som klaffar i slutändan.

Avveckling och återvinning

Släng inte bort fungerande inredning, återanvänd, sälj eller donera. Det är bra både för budgeten och miljön.

Ritning

Vi är professionella inredningsarkitekter och ser till att ditt kontor blir optimalt fungerande för din verksamhet. Både vad gäller IQ och EQ.

Inredning och koncept

Se ditt nya kontor redan innan det är byggt. Vi konceptualiserar, planerar och ritar med hållbara skandinaviska möbler och material av hög kvalitet.

Kontorsmöbler

Vi är återförsäljare för några av sveriges och skandinaviens ledande möbeltillverkare, utvalda för hållbar estetik, funktion och välbefinnande på jobbet.

Ombyggnation

För att en ombyggnation ska flyta på behövs både en tidsplan och att någon håller i trådarna. Escandi ser till att processen blir snabb och effektiv, med minsta möjliga störning i din verksamhet.

Logistisk koordinering

Vi tar hand om hela logistikkedjan med in- och utflyttning, leverantörer, leveranstider och hantverkare, in i minsta detalj.