fbpx

EWORK – Malmö

Client: EWORK - Malmö
Date: 2019
Services: Inredning & koncept, möbler, logistik & koordinering
Flyttprojektledning
Flyttprojektledning
Flyttprojektledning
Flyttprojektledning

Uppdrag
När konsultförmedlaren Ework kontaktade oss var de relativt långt komna i en inflyttningsprocess.
De uttryckte trots det ett behov av hjälp för att skapa trivsamma miljöer i mötesrum, konferensrum och matsal, bland annat genom att tona ner den befintliga skarpa färgsättningen.

Resultat
Genom att använda oss av möbler och inredning från leverantörer som kunde möta en kort leveranstid skapade vi en trivsam kontors- och mötesmiljö. För att möta Eworks önskan att modifiera den existerande färgskalan, tog vi fram en nedtonad och behaglig färgsättning bestående av puderrosa, rostrött, krämvitt, antracit och ljusgrått, utan att verksamhetens dynamiska karaktär gått förlorad. Den uppdaterade färgskalan bildar kuliss till en miljö möblerad med höga och låga möbler, där möjlighet till både arbete, måltider, fikastunder och större möten finns. Hela kontorets färgsättning hålls samman med hjälp av gardiner i konsekvent färgskala.

Utmaning
Med korta ledtider och snabb inflyttning som grundförutsättning önskade Ework att vi skulle ta fram ett inredningskoncept för en multifunktionell matsal där luncher kan intas, och fikastunder och informella möten kan hållas. Vidare skulle detta utrymme också kunna fungera som konferenslokal för frukostmöten med minst 30 deltagare. Givet den knappa tidsramen, behövde vi också finna passande möbler som fanns tillgängliga med kort leveranstid.

Kundcitat
”Vi är väldigt nöjda med hela escandis process och genomförande. Allt ifrån att med att hjälpa oss hitta smarta lösningar, skapa ett trivsamt funktionellt Ework-kontor och slutligen få allt på plats.
Tittar vi i backspegeln är rådet till andra som skall flytta eller uppgradera sina kontor att inleda samarbetet tidigt. Det sparar tid, energi och pengar.”
Peter Lundahl, Ework group