fbpx

Hej 2020!

 

Emma har ordet:
Nytt decennium, nyuppkavlade ärmar 

2019 var ett av de mest hektiska och roliga åren sedan vi startade escandi. Vi färdigställde ett antal större och mindre projekt där vi hade förmånen att få lov att arbeta med alla våra styrkor. Att få vara med att planera från start ger oss oöverträffade möjligheter att skapa kompletta arbetsplatser utifrån verksamhetens art, arkitektoniska utmaningar och geografiska lägen. När allt är projekterat, installerat, transporterat, städat och klart, är det enormt kul att till och med få anordna inflyttningsfesten. Häng med oss in i ett nytt år och ett nytt decennium!

Kontorsmöbler Malmö

Besins Healthcare, Malmö


”I Besins Healthcares första egna kontor i Skandinavien var det viktigt att verksamhetens och varumärkets kvalitetsnivå även skulle synas i inredningen. Vi var med och tog fram allt från ytskikt till möbler och inredningsdetaljer i en färgpalett som består av lätta, ljusa och naturnära toner. Vi hjälpte Besins att flytta och fick till och med ansvaret att genomföra inflyttningsfesten.”

Se hela projektet här

 

Givaudan, Malmö


”I smaksättnings- och parfymföretaget Givaudans nya Malmökontor har vi konceptualiserat och varumärkesanpassat det visuella intrycket för att ge liv och dynamik åt kontorsmiljön. För att mjuka upp det arkitektoniskt relativt hårda intrycket har Givaudan fått textilgolv och mycket avskärmande textilier. Färgskalan består av en sober färgpalett med jordnära toner och trä. I det testkök som var en del av kravspecen hålls nu kunddemonstrationer i en ombonad och lyxig miljö.”

Se hela projektet här

 

Fanuc, Malmö


”Fanucs är världens största tillverkare av industrirobotar. Deras nya showroom och svenska huvudkontor i Malmö är helt byggt efter deras specifikationer. Efter flytten från Stockholm ville de ha en inredningsmiljö som både ger ett mänskligt och mjukt intryck i kontrast till verksamheten. Med naturmaterial i form av trä, sten och marmor kombinerat med textilier och skandinaviska möbler av hög kvalitet har vi skapat en behaglig miljö, där vi också lade stor vikt vid belysningen.”

Se hela projektet här

Se fler av våra projekt här