fbpx

Härliga Sommar

Kontorsmöbler Malmö

Emma har ordet:

Med solsken i blick 

Med sommarens lata dagar runt knuten, som förhoppningsvis tillbringas i en hängmatta med ett glas gott i handen, vill jag passa på att tacka för en riktigt fin vår. Jag är både tacksam och stolt för alla de fina projekt vi fått förtroendet att skapa tillsammans med er. Låt mig presentera fyra av de senaste. Glad sommar!

Psst! Från 15 juli tar vi sommarledigt på escandi. Vi är tillbaka 5 augusti igen.
FCG, Malmö


”Med FCG:s varumärke i grunden skapade vi en trivsam, produktiv och för verksamheten specialanpassad interiör. De gamla lokalerna fungerar nu optimalt och på ett modernt och verksamhetsbaserat sätt, där kreativa ytor, traditionella arbetsbord, höga projektbord och vilsamma fåtöljer upptar lokalerna.”

Se hela projektet här
Advokatfirman Lindahl, Helsingborg


”I samband med att vi inredde Lindahls kontor i Stockholm arbetade vi fram en palett med färger och material, som vi även ville använda i Helsingborg. Det kändes dock viktigt att kontoret i Helsingborg fick sin egen karaktär – utsikten över sundet till Helsingör var också viktig att framhäva. Lindahls vision om att vara framtidens advokatbyrå speglas i dess moderna och luftiga inredning.”

Se hela projektet här
Honey I’m Home, Malmö


”Frisörerna på Honey I’m Home är oerhört personliga och varma människor, vilket vi ville förmedla i en interiör som känns omfamnande och hemtrevlig. Då man på salong arbetar med hår och färg så låg utmaningen i att finna en färgskala som inte stör ljusförhållandena när frisörerna arbetar.”

Se hela projektet här
reLean, Stockholm


”Med ett nytt inredningskoncept skapade vi mötes- och konferensmiljöer med olika stil och intryck, dels beroende på användningsområde men också för att ge liv och dynamik i det allmänna intrycket. Möblerna är genomgående ergonomiska för att passa långa sittningar, och även utrustade med teknik såsom eluttag och USB.”

Se fler av våra projekt här