Elegant och vilsamt för en ombonad arbetsdag

;

Givaudan

Malmö

Tjänster
Projektledning  |  Ritning  |  Inredning & koncept  |  Möbler  |  Logistik  |  Koordinering

Uppdrag
Vi fick uppdraget av Givaudan att vara en partner som kunde ta ett helhetsgrepp kring kontorsflytten. I uppdraget ingick att ta fram en komplett projektbudget för flytten inklusive ett nytt inredningskoncept i enlighet med Givaudans varumärke och verksamhet.

Utmaning
Den största utmaningen i detta projekt var att lösa konstruktion och installation av ett testkök i den helt nya byggnaden utan teknisk anpassning för dylika installationer. Helheten skulle utformas i enlighet med kundens nya profil och vara en elegant och nedtonat lyxig miljö.

Resultat
Resultatet av våra insatser för Givaudans räkning har blivit ett sobert kontor där mycket ljusa och mörka träslag har använts. Möblerna från Fritz Hansen och Montana är valda för att förhöja den sobert lyxiga känslan och för att ge en naturlig mjukhet och en vilsam färgskala. Färgpaletten, med mycket jord- och naturtoner har, tillsammans med textila golv från Bolon och Ege, bidragit till ett lyxigt och ombonat kontor med öppen planlösning. Med hjälp av gardiner har vi skapat avskärmade utrymmen och en bra ljudkomfort.