Proffsigt och representativt i kompaktformat

;

Forum fastighetsekonomi

Malmö

Tjänster
Projektledning  |  Inredning  |  Möbler  |  Logistik  |  Koordinering

Uppdrag
Forum fastighetsekonomi i Malmö arbetar med fastighetsutveckling och värdering av fastigheter. Då de stod i begrepp att flytta in i en ny lokal ville de skapa en representativ miljö som matchade varumärket och verksamheten.

Utmaning
Vår stora utmaning var att skapa moderna arbetsplatser i en kompakt sekelskiftesvåning, då dessa ofta dras med akustikproblem. Här innebar också det starka ljusinsläppet en utmaning. Takhöjden var också en bidragande faktor till bristen på rumslighet.

Resultat
Den avlånga lokalen möblerades med arbetsbord och hurtsar från Montana och stolar från Vitra. För ljusavskärmning använde vi textilier från Astrid och för att mjuka upp intrycket ytterligare lade vi en gallerimatta från Bolon. Det tidigare vita ljudabsorberande taket målades svart för att bidra till rumskänsla och för att dela in lokalen i zoner. Stolarna i konferens- och köksutrymmen återanvändes och kläddes om i nytt tyg.

”Vi flyttade in i en för oss helt ny lokal där escandi hjälpte oss att skapa ett välkomnande och representativt intryck. Det känns helt enkelt trevligt att komma in, trots begränsade kvadratmeter.”

Anders Stålarm, Fastighetsforum