Från gammalt till nytt på rekordtid

;

FCG

Malmö

Tjänster
Projektledning  |  Ritning  |  Inredning & koncept  |  Möbler  |  Logistik och koordinering

Uppdrag
Då FCG skulle öppna sitt första kontor i Malmö behövde de hjälp av oss att under en kort tidsrymd ta ett helhetsgrepp om både projektledning och fysiskt utformning av kontoret i centrala Malmö.

Utmaning
I en fastighet full av vinklar och vrår skulle en fungerande effektiv och modern arbetsmiljö skapas. Möbler skulle väljas och levereras i tid och projektet koordineras mellan beställare, byggare, och leverantörer.

Resultat
Med FCG:s varumärke i grunden, skapade vi en trivsam, produktiv och för verksamheten specialanpassad interiör med möbler från bland andra Vitra, Montana och Johansson Design. FCG:s färger – lila och gult – användes genomgående, men i mjukt nedtonat format. Vi kompletterade med en grön ton, för att ytterligare lyfta det ombonade intrycket. Tjocka textilgolv, gardiner från Astrid och Kvadrat och takhängda, organiskt formade ljudabsorberare från Silenzio användes för att få bukt med lokalens akustik. De gamla lokalerna fungerar nu optimalt och på ett modernt och verksamhetsbaserat sätt, där kreativa ytor, traditionella arbetsbord, höga projektbord och vilsamma fåtöljer från Swedese upptar lokalerna.

””Vårt nya kontor i Malmö känns tack vare escandi, som en ”hemma-skön” miljö, där man faktiskt gärna vistas. Escandi är ett engagerat team, med en helhetsbild och ett utpräglat sinne för detaljer.””

Pia Rosengren, FCG