Flexibla lokaler för dynamisk verksamhet

;

Ework

Malmö

Tjänster
Inredning & koncept  |  Möbler  |  Logistik  |  Koordinering

Uppdrag
Konsultförmedlaren Ework kontaktade oss för att få hjälp med att skapa trivsamma miljöer i mötesrum, konferensrum och matsal, bland annat genom att tona ner den befintliga skarpa färgsättningen.

Utmaning
Med korta ledtider och snabb inflyttning som grundförutsättning önskade Ework att vi skulle ta fram ett inredningskoncept för en multifunktionell matsal där luncher kan intas, och fikastunder och informella möten kan hållas.

Resultat
Genom att använda oss av möbler och inredning från leverantörer som kunde möta en kort leveranstid skapade vi en trivsam kontors- och mötesmiljö. För att möta Eworks önskan att modifiera den existerande färgskalan, tog vi fram en nedtonad och behaglig färgsättning utan att verksamhetens dynamiska karaktär gått förlorad. Hela kontorets färgsättning hålls samman med hjälp av gardiner i konsekvent färgskala.

”Vi är väldigt nöjda med hela escandis process och genomförande. Allt ifrån att med att hjälpa oss hitta smarta lösningar, skapa ett trivsamt funktionellt Ework-kontor och slutligen få allt på plats. Tittar vi i backspegeln är rådet till andra som skall flytta eller uppgradera sina kontor att inleda samarbetet tidigt. Det sparar tid, energi och pengar.”

Peter Lundahl, Ework group