Vilsamt och välkomnande för stora affärer

;

Erik Olsson

Malmö

Tjänster
Inredning  |  Möbler  |  Logistik  |  Koordinering

Uppdrag
Erik Olsson, en av landets största fastighetsmäklare, ville skapa en modern och tidlös känsla i sitt nya Malmökontor. Då deras kunder besöker dem för att göra sitt livs största affär efterfrågade de en ombonad, hemtrevlig och harmonisk miljö som samtidigt ingav en professionell känsla.

Utmaning
Då lokalen inte ligger i gatuplan och därför saknar stora skyltfönster är det naturliga ljusinsläppet begränsat, tack vare omgivande höga byggnader.

Resultat
Det fina samarbetet med Erik Olsson har mynnat ut i en miljö som upplevs som välkomnande, lugn och behaglig. Det stora receptionsområdet har möblerats med soffor från New works och soffbord i ek från Massproductions. Mötes- och konferensrummen är möblerade med Myran-stolen från Fritz Hansen och de runda borden är specialritade och framtagna av escandi. Mäklarkontoren är möblerade med vita skrivbord och akustikskärmar från Edsbyn. Arbetsstolarna kommer från Vitra.

”Escandi har konsekvent varit otroligt smidiga och pålitliga i arbetet med att hitta en relevant och representativ estetik för vårt nya Malmökontor. Vi är supernöjda!”

Majlinda Halimi, Erik Olsson