fbpx

10 steg till en optimal arbetsplats

 

escandi metoden

Har du flyttat förr känner du till att både förutsedda och oförutsedda händelser inträffar. Med oss får du hjälp med allt från att hitta rätt lokal för din verksamhet till att anordna inflyttningsfest i den nya lokalen. Vi hjälper dig att lusläsa hyreskontraktet och förhandla om de dolda kostnaderna. Du får lokalen anpassad för ditt varumärke, din profil och kanske framförallt för att du och dina medarbetare ska trivas, vara kreativa, produktiva och glada. 

Har du råd med att lägga extra tid på försenade leveranser, hantverkare och installationer? Är vi med från början, er vi till att allt händer i rätt tid.

PROJEKTLEDNING

Att hålla ihop ett flyttprojekt eller ett ombyggnadsprojekt är omfattande och mångfacetterat. Vi hjälper dig genom hela processen.

RITNING

Vi är professionella inredningsarkitekter och ser till att ditt kontor blir optimalt fungerande för din verksamhet. Både vad gäller IQ och EQ.

OMBYGGNATION

Escandi ser till att processen blir snabb och effektiv, med minsta möjliga störning i din verksamhet. För att en ombyggnation ska flyta på behövs både en tidsplan och att någon håller i trådarna.

BUDGET

Med vår erfarenhet kan vi redan från början se om det du vill göra ryms i den fastställda budgeten.

TIDSPLAN

Slipp stressen i ett flytt- eller ombyggnadsprojekt. Vi ser till att projektet löper på och att alla moment klaffar.

INREDNING & KONCEPT

Se ditt nya kontor redan innan det är byggt. Vi konceptualiserar, planerar och ritar. Och levererar hållbara skandinaviska möbler och material av hög kvalitet.

LOGISTISK KOORDINERING

Vi tar hand om hela logistikkedjan med in- och utflyttning, leverantörer, leveranstider och hantverkare, in i minsta detalj.

AVVECKLING

Vi hjälper dig med att säga upp kontrakt, flytta ut och sälja möbler och inredning och med att återställa lokalen enligt hyresavtalet.

ÅTERVINNING

Släng inte bort fungerande inredning, återanvänd, sälj eller donera. Det är bra både för budgeten och miljön.

KONTORSMÖBLER

Köp möbler och inredning från några av Sveriges och Skandinaviens ledande tillverkare. Vi har valt dem för hållbar estetik, funktion och ditt välbefinnande på jobbet.

testprojekt