Vi är med hela vägen från idé till första koppen kaffe på nya arbetsplatsen.

meeting_room_escandi

Hur kan vi göra er arbetsplats bättre?
Jo, genom att ställa rätt frågor.

Att flytta är en förändringsprocess som skapar nya möjligheter.

På escandi utvecklar vi fysiska arbetsplatser och projektleder arbetsplatsförändringar. I nära samarbete hjälper vi till att utforma en arbetsmiljö som ger er de bästa förutsättningarna för att nå era mål.

Vid en stor förändring som en flytt är det viktigt att känna sig trygg. Därefter ser vi till att återställa er gamla lokal. Vi har lång erfarenhet av arbetsplatsutveckling och leder er med trygg hand genom hela processen.

Emma Schultz

Inredningsarkitekt & projektledare

emma@escandi.se | 070-684 28 81
Nina Wiklund

Projektkoordinator

nina@escandi.se | 073-391 22 32
Marcus Schultz

Projektledare

marcus@escandi.se | 073-391 61 19

Andra bolag som valt escandi som partner

Vi är stolta över alla våra fantastiska kunder och de bolag som valt oss som partners sen tidigare. Här är några av de fantastiska varumärken och bolag som vi hjälpt och stöttat med våra tjänster!

”God planering är A och O i ett sådant logistiskt pussel. Vi är mycket nöjda med hur escandi skötte detta och själva flytten gick också över förväntan.”

Pär Nordlander CFO, Vice VD, LRF Media

”De lyssnade och gav förslag som passade våra behov både vad det gäller inredning och logistiken runt omkring. Vårt nya kontor gav verkligen hela organisationen ny energi.

Seth Påhlsson VD, Thrilled

”Escandi blev snabbt en naturlig samarbetspartner i alla delar i vårt flyttprojekt... Deras fokus på hållbarhet i arbete och materialval var ytterligare något vi uppskattade mycket.”

Eva Brike Senior Vice President Human Resources